Freelancer pr en communicatie Amsterdam

De persoon achter 

De Wildt Writings 

Meer geïnteresseerd in het lezen van mijn CV? Dan verwijs ik je door naar LinkedIn


Als klein meisje droomde ik van een leven als.. bakker. Ja, meer kan ik er ook niet van maken. Het leek me fantastisch om de hele dag te kneden in deeg, je eigen gekke-vormen-broodjes te maken en de geur van vers brood om je heen te hebben. Toen bleek dat er veel machinewerk aan te pas kwam, was ik er snel op uitgekeken. Maar er volgde nieuwe dromen: van binnenhuisarchitect tot striptekenaar en ballerina. 

Overduidelijk zijn deze dromen niet uitgekomen. Alhoewel, het is maar hoe je het bekijkt. Ze hebben namelijk allemaal één ding met elkaar gemeen: creativiteit! En laat schrijven nou nét een fantastisch en creatief vak zijn. Als ik nu terug denk aan alle briefjes, gedichten, poëzie albums en dagboeken die ik als kind vol kladderde dan vraag ik me af waarom dat inzicht nog zo lang op zich heeft laten wachten. Maar goed, de mensen die me wat beter kennen die weten: Ik heb geen tijd voor haast. 

Na een aantal jaar met veel plezier in loondienst gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe stap. Mooie teksten en leuke ideeën ontstaan naar mijn mening niet door 5 dagen naar een scherm te staren. Ga eruit, ontmoet nieuwe mensen, reis, lees af en toe een goed boek en kom vervolgens terug om iets fantastisch uit je mouw te schudden. Als freelancer heb je een hoop eigen verantwoordelijkheid, maar gun ik mezelf ook die vrijheid. En dat maakt dit vak nóg leuker dan het al is!